Friskvårdsmöjligheter

Nu kan din arbetsplats få hjälp med att öka personalens välmående och hälsa samt förebygga smärta i kroppen. Det resulterar i en gladare och friskare personal!

Vi på KBK BIKES erbjuder Friskvårdsmöjligheter i form av massage och gruppträning. Detta genom vår
Lic. Massageterapeut & Gruppträningsinstruktör Malin Göthberg kommer ut till er arbetsplats under avtalad tid och genomför behandlingar eller träningspass efter era önskemål. 

 
Företagsmassage
Massage ger många goda hälsoeffekter. Framförallt får det bukt med spända och stela muskler, smärta i rörelseapparaten, ökar blodcirkulation i kroppen, bättre sömn, lindrar stress och ångest, ökar serotoninproduktionen (ett hormon i kroppen) vilket påverkar humöret positivt och gör att man känner sig piggare och gladare även immunförsvaret förbättras.

Priser vid bokning av minst 4 behandlingar per tillfälle 
30 min           400 kr           
45 min           500 kr
60 min           600 kr ex. moms               

Alla behandlingar kan varieras och anpassas efter personalens behov i samråd med terapeuten.
Exempel på behandlingar är Rygg- och nackmassage, Helkroppsmassage eller smärtlindring i rörelseapparaten. Behandlingstekniker som används är massage, triggerpunktsbehandling, ortobionomi, akupressur, stretching och mobilisering efter önskemål och kundens behov.

Företagspass 

Träningspassen nedan är förslag på vad som erbjuds. Kom gärna med specifika önskemål så ser vi till att ni får den typen av pass som önskas hos just er. Ett tips är att variera två eller tre pass för en kul & givande variation!

 

  • Balans och rörlighet 

Ett skönt pass där vi genomför olika rörelser i en kombination av Yoga, pilates, core och balansträning. Vi fokuserar på att aktivera kroppens alla muskler och leder på ett följsamt och balanserat sätt. Passet avslutas med stretching och en lugn avslappning. 
 

  • Funktionell träning

Ett pass där vi använder vår egna kroppsvikt och arbetar efter egen kapacitet. Här fokuserar vi på att få en starkare och mer funktionell kropp i vardagen. Passet består av övningar som ökar styrka och uthållighet. 
 

  • Tabata

Ett fartfyllt pass som byggs upp med intervaller där vi arbetar 20 sek och vilar 10 sek * 8 på varje övning. Alla arbetar efter egen förmåga och väljer sitt egna tempo. Övningarna består av både styrka och kondition. Ett effektivt och roligt pass. 
 

  • X-fit 

Ett högintensivt träningspass med Crossfit -inspirerande inslag. I varje pass utmanas kroppen på nya sätt och vi blandar styrka och konditionsövningar i en härlig mix. 

Priser per träningspass
30 min  700 kr
45 min  700 kr
60 min  700 kr exl. moms

Kort om Malin Göthberg 
Jag är en glad dalkulla som arbetar som Lic. Massageterapeut och Gruppträningsinstruktör på KBK BIKES i Falun. Jag drivs av att se människor utvecklas och må bättre. Därav har jag de senaste åren arbetat med människors hälsa och välmående som bl.a sportguide på Fritidsresor, Massageterapeut och träningsinstruktör i Brunflo och Stockholm.
Utbildning: 1,5 års studier på Naprapathögskolan i Stockholm. 4 månaders praktik och vidare utbildning av Ortobionomi på kliniken ”Lenas Friskvårdscenter”. Spinninginstruktör via Les Mills och Fritidsresors interna utbildning för Sportguider. Kurser inom tränings- och näringslära på Högskolan Dalarna. I höst breddar jag min kunskapsbank inom hälsa och studerar till Lic. Kostrådgivare via The Academy i Stockholm.
Motto "Låt glädjen visa din väg framåt! Ingenting är omöjligt!" 
 
Jag kommer gärna ut och gör en närmare presentation och skräddarsyr ihop en plan efter just era önskemål.