Julmarknad
på Falu Gruva
den 5/12 kl. 10-17!


 
På KBK BIKES kan du sätta dig ned en stund och ta in en skön, ledig söndag till ljudet av klassisk & fin Julmusik (Läs: Bl.a. Peter Jöback). 
Vi grillar korv med bröd och serverar glögg, Julmust & pepparkakor.

Ni kan även gå KBK´s tipspromenad för både vuxna och barn, där vinnaren får en Thule RoundTrip duffelväska för cykelutrustning värde 1299 kr. Väskan kommer fylld med Skumma Tomtar vilket gör väskan värd att kämpa för =) Vinnaren presenteras på KBK BIKES Instagram.

Och eftersom det vankas Jul, kör vi 10 % rabatt på ALLT i butiken ifall du vill passa på att hjälpa tomte-verkstaden lite att fylla Tomtens säck!
Varmt välkommen 
till
KBK BIKES
vid Falu Gruva
med fri parkering
intill entrén!
NYTT CYKELMÄRKE PÅ KBK BIKES
VARMT VÄLKOMNA TILL DALARNA

3T BIKES

Vill du ha personalfest eller kanske Julfest i vår lokal?
Om vi får 8 timmar på oss, gör vi om hela lokalen från cykelbutik till en ren eventlokal/festlokal med en (+1) stor bildskärm med laserprojektor, headset, musikanläggning, bar m.m.
 

Vi har vid ett flertal tillfällen huserat företagsevent, oktober-fest, bokmässa, kick-off:er e.t.c. före Corona bröt ut. Lokalen tar upp till 130 personer. Det är dags att damma av fest-generna, komma in i matchen & ha lite kul igen!

Hör av dig till Mika på:
info@kbkbikes.se
vid intresse så hörs vi om önskemål, tidsrymd och önskat innehåll.

Cyklar som skulle kommit i mars-april, blev försenade p.g.a. Corona men NU, sent i höst, har vi fått ta emot både MTB´s och elcyklar med öppen famn :) Kika gärna förbi och se modellerna!

Hela cykelvärlden talar om fortsatta förseningar även 2022 av nyproducerade cyklar, så detta är inget dåligt säljargument, men ifall du tänkt skaffa en ny eller uppdatera din cykel, passa på nu!

Stort grattis till 
Sonny Colbrelli som vann anrika Paris-Roubaix på söndag 3/10 -21, brutalt lopp med mycket känslor efteråt! Och som vanligt, stort tack till Vacchi & Adamsson för kommentering i världsklass! 
Ps. Sonny vann på en Merida

Bild från Eurosport
Bild från Eurosport

KBK BIKES verkstad
är ett av Shimano
Certifierat Service Center


Från kl. 07.00 kan du lämna in din cykel för service, inom 48 timmar har vi fixat din cykel i de allra flesta fall. Vi är, ödmjukt skrivet, snabba, har god service, hög affärsmässighet, sund etik och därtill bredd- & spetskompetens.
Och jajjemen, självklart tar vi emot din cykel oavsett märke eller var du köpt den :)

Sedan september -19 återfinns cykelreparatören Sebastian Myrberg, med 15 år
på tidigare Cykel & Fjäll, som cykelmekaniker i KBK BIKES cykelverkstad.

Varmt välkomna!

Ps. Om du lämnar in din cykel på service hos oss på KBK BIKES,
får du fri lånecykel medans din cykel får lite kärlek i verkstaden.

Vi har samlat, ödmjukt skrivet & på äkta dalmål, några av världens största & mest prestighefyllda cykelmärken på KBK BIKES! Dessa leverantörer har cyklar för både barnet, pendlaren & motionären till den absolut yppersta världseliten.

På KBK BIKESf finns även Hoka One One,
med modellerna Clifton, Bondi, Rincon & Speedgoat.
Övriga modeller kan vi ta hem ifall de finns i lager.

Välkommen till KBK BIKES vid Falu Gruva, 
med fri p-plats i direkt anslutning till entrén!

BMC PÅ KBK BIKES!
Sedan 2020 har KBK BIKES den stora äran och förmånen att
få tiutlera oss återförsäljare för det internationella toppmärket BMC från Schweiz.

BMC har vunnit allt från VM, senast i Leogang 2020 genom Jordan Sarrou på en Fourstroke 01 One, Tour de France, OS e.t.c. (Tom Pidcock vann OS-Guldet i Tokyo på en svartmålad BMC Fourstroke 01 One) och anses av många som ett av världens mest ansedda, prestigefyllda och bästa varumärken med några av de absolut bästa cyklarna på marknaden.

Numer har BMC även ett utbud för den glada motionären vilket gör att märket passar in perfekt i KBK BIKES mål:
Cyklar för både motionär & världselit.

Varmt välkomna BMC SWITZERLAND till KBK BIKES i Falun, Dalarna, Sweden!

Vår cykelklubb TEAM KBK BIKES CK, en klubb för dig som har en cykel och cyklar, oavsett nivå, har arrangerat motionsloppet "KBK i FALUN - Kör Bara Kör i Falun" sedan 2017. Loppet äger rum i slutet av augusti varje år.
2020 och 2021 ställdes dock loppet in p.g.a. Corona.
För att läsa mer om loppet och hur vi, vid behov, anpassar arrangemanget efter Folkhälsomyndighetens restriktioner beträffande Corona, besök www.kbkfalun.se.

Varumärket KBK BIKES - Kör Bara Kör, gäller en livsåskådning som inte endast innefattar cykel, utan livet i stort. Våga gå den där utbildningen, flytta till din kärlek i en annan stad, ta jobbet, våga stå för dina värderingar och mycket där till.
För varje aktiv handling i "KBK"-anda, växer vi som människor. Våga testa - KBK!