I rådande Corona-tider finns svårigheter i att få tag i både cyklar, delar och tillbehör.
Detsamma gäller produkter från Thule som jobbar hårt för att producera den fantastiska kvalitet de har för att kunna bemöta en enorm efterfrågan som gör att mycket tar slut - och det är tyvärr fort.
På KBK BIKES har vi lyckats lägga vantarna på 2 st. av denna modell enligt nedan. Vårt omtänksamma råd till dig som eventuellt tänkt investera i en sådan här för ännu högre livskvalitet, vänta inte för länge för de är slut igen hos Thule och vi har ännu inget nytt leveransdatum.


Thule Chariot Sport 2
Den ultimata vagnen för cykling, jogging och promenader med fantastiska prestanda, komfort och stil för idrottsutövare och deras barn. Standard-, komfort- och sportpaket ingår.
Pris: 14 999 kr

 

Thule VeloCompact 2 13-pin
Pris: 4 999 kr

Thule VeloCompact 3 13-pin
Pris: 6 199 kr

Thule EasyFold XT 3
Pris: 8 999 kr

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda möjligheten för våra kunder att handla marknadsledande
Thule-produkter. Allt eftersom vi bygger vidare på KBK BIKES sortiment, kommer produkter att fyllas på och det vi inte har hemma från Thule, tar vi hem med ca. 3 dagars leveranstid.

Besök gärna hemsidan https://www.thule.com/sv-se/se och kontakta sedan oss så kan vi berätta hur du, genom att bli medlem i vår cykelklubb, kan få erbjudanden på bl.a. dessa produkter.