Trainers från Wahoo
Den ultimata inomhusträningen för din cykling

Wahoo Kickr Bike är en av de mesta & bästa trainers som marknaden någonsin skådat.

Wahoo KICKR BIKE - Vi har sålt alla 6 st!
Det kan tyckas att 39 990 kr är mycket pengar. Och det är det så klart. Slår man dock ut summan på ett antal år samt att flera i familjen kan använda samma trainer utan att behöva byta monterade cyklar och slita på sin carbon-cykel, så börjar vi ana att detta ÄR en bra investering. Lägger man därtill hur kul det är med en "levande" trainer samt vilken cykelkänsla den bjuder, så blir det här bästa tänkbara sällskap om vintern. Koppla till Wahoo Head Wind som känner av hur snabbt du cyklar, och du är i hamn!

Ps. Wahoo Kickr Bike är slutsålda hos den svenska leverantören.

Wahoo Kickr V5

Pris: 12 990 kr
KBK BIKES®-pris: 11 799 kr

Ps. Den 20/10 2021 har vi: 1 st. Kickr kvar!

Den nyaste versionen av KICKR levererar den ultimata upplevelsen för inomhusträning. Med precist motstånd, sidorörelser genom nya AXIS action feet och en förbättrad effektmätning på +/-1% garanterar KICKR en känsla som precist återspeglar cykling utomhus. KICKR fortsätter att erbjuda det bästa inom smarta trainers och har en tålig design för alla typer av cyklister. Med en kompabilitet som inte liknar någon annan kan man enkelt parkoppla tre Bluetooth-anslutningar samtidigt.  

KICKR AXIS feet  
+/-1 % Precision 
Automatisk kalibrering 
Optimerad svänghjulsteknologi 

Pris: 5 200 kr - Vi har antal: 1 st. kvar!
KBK BIKES®-pris: 4 790 kr

Snap
Kontrollen, noggrannheten och anslutningen till den legendariska KICKR Power Trainer i en bekväm hjuldesign.
Den är även kompatibel med Climb, ifall att..

Climb
Förr var världen platt. Det är den inte längre.
Att cykla inomhus är inte känt för att vara extremt roligt.
Den sanningen
ber vi dig omvärdera för Wahoo Climb är här inom kort!

 

KBK BIKES®-pris: 5 990 kr 

Vi verkar för att motivera dig, oavsett nivå. Det görs genom att erbjuda dig möjlighet att delta i vårat eget motionslopp på cykel. Vi gör det genom att successivt bygga en ny cykelklubb, med inriktning på både bredd och spets. Att sälja topp-trainers från Wahoo är för oss grädde på moset och vi är gärna leverantör till din valda trainer. Världens idag högst rankade cykelteam kör på Wahoo. Finns det någon anledning till varför inte vi ska cykla på de bästa trainers som finns på marknaden? Vi säger inte att du blir världsbäst bara för att du kör med Wahoo, vi säger bara att världens bästa cyklister använder dem. Beställ din trainer här till höger - den gör gott!

Beställ din trainer från Wahoo här!


  • Leverans sker med DHL kostnadsfritt inom Sverige.
    Betalning gör du via Swish till KBK BIKES konto: 123 132 11 16
    När betalning nått KBK BIKES AB beställer vi vald trainer och sänder direkt till dig. Beräknad leveranstid är ca 7 dagar.