Här har vi samlat både city, standard- och så kallade hybrid-cyklar. Det är nämligen inte alltid lätt att skilja dem åt p.g.a. antalet onändliga variationer.

Tyvärr har Corona ställt till det med leveranser och vi har få cyklar i butiken. Du är hjärtligt välkommen att maila oss på: info@kbkbikes.se ifall du söker en cykel. Det finns några modeller vi kan ta hem så uppger du prisintervall, typ av cykel och hur lång du är, så återkommer vi med förslag.

Mvh
KBK BIKES - Kör Bara Kör vid Falu Gruva med fri parkering intill entrén

BMC Alpenchallenge Two
FAST FRAME DESIGNS - Vi tar det på engelska:
Style and design borrowed from our aero family, compliance adopted from our endurance models, and the geometry and responsiveness of a road racing bike, the Alpenchallenge is one seriously versatile bike. Sagt på dalmål; en super-cykel för pendlaren.
Storlek: Medium
Pris: 12 990 kr
Inkommen till butik: December 2021

Finska kvalitetscyklar sedan 1922

loading...

Tunturi Aura 7 vxl
Denna stadscykel från finska Tunturi (motsvarigheten till klassiska svenska cyklar i Sverige), har 7 vxl från Shimano, 28" hjul, en skön och högkvalitativ Selle Royal-sadel och en allmänt väldigt fräsch design.
Den har rullbroms vilket är bra i ett kuperat Falun, bra bromsfunktion och mindre underhåll brukar vara uppskattat. Cykeln har även ställbar styrstam så att vi kan bistå dig med att hitta en bra och skönt sittposition på cykeln.
Storlek: Small/medium
Pris: 8 199 kr
Inkommen till butik: November 2021

KBK BIKES är stolta återförsäljare av finska cyklar från Helkama, en etablerad cykeltillverkare från år 1905. De klarar en regnig dag så att säga.
Samtliga cyklar vi tagit hem är dock slutsålda. Så snart vi fått hem fler, lägger vi in dem här på hemsidan.

Vi har faktiskt ingen som helst aning om vad som står nedan, men det säkert nåt kul, matnyttigt och förklarande.