El-cykeln kan hjälpa dig fram i lugn och skön vilopuls.
Men vi garanterar dig att du kan bli skönt hel-slut på en E-MTB.
E-bikes är för alla och har kommit för att stanna!

2018 - 2020 har ca 160 personer köpt elcyklar från KBK BIKES.
Kundhistorier inkommer från besökande el-cyklister; man har cyklat sig till bättre hälsa, t.o.m. blivit fri från mediciner, blivit bättre i besvärande artros och man har skapat en social vardag med spontana cykelturer till vänner, nära & kära, cyklat runt en sjö med lite fika och fått en allmänt mer aktiv livsstil.

Via KBK BIKES kan du beställa elcyklar från märkena nedan. Ring eller ännu hellre besök oss gärna, tillsammans hittar vi passande cykel som vi sedan beställer hem. Tryggheten i att handla från KBK BIKES ligger i att om du inte blir nöjd med cykeln vi beställt hem, behåller vi cykeln och du behöver inte betala något för det. Vi vill att du ska köpa rätt cykel, som har rätt storlek och känns bra för dig.

Giant, Batavus, Merida & BMC,har tillsammans ett stort antal 
olika modeller som matchar de allra flesta önskemål som finns på en elcykel.

Merida eSPRESSO CITY 300 SE EQ
2021 års modell

Storlek: Medium
Motor: Shimano E5000 
Hjulstorlek: 28" 
Pris: 30 990 kr
Detta är en riktigt trevlig cykel av hög klass! 
För att läsa mer om cykeln, besök Meridas hemsida.

FOCUS JARIFA2 6.9 
Ramstorlek: Large
Hjul: 29 tum
Motor: 
Bosch Performance Line CX, 36 V/250 W/85 Nm
Broms: Hydraulisk skivbroms
Batteri: 13,4 Ah/500 Wh
Vxl: Shimano Deore XT, 11 vxl
Räckvidd: Ca 8-10 mil
Pris: 39 499 kr
Du kan läsa alla specifikationer på cykeln här!

Information om räckvidd på elcyklar
Räckvidden är en teoretisk räckvidd som baseras på tester där cykeln använts med maximalt lufttryck, på minsta elmotor-hjälpen och med en lätt testperson. Beroende på terräng, total vikt på cykeln, vilken nivå på elen man använder, kyla eller värme utomhus, så varierar räckvidden och i vissa fall kan man mer än halvera teoretisk räckvidd mot vad verkligheten faktiskt visar. Denna information skriver vi från KBK BIKES så att inga falska förhoppningar ges i hur långt man kommer på cykeln. Att det däremot, numer, är långa sträckor man kommer, däri råder det inga tvivel.

Kontakta oss gärna när du är intresserad av en elcykel. Vi hjälper dig gärna hitta passande modell efter dina kriterier. Har vi inte modellen du önskar i butiken, kan vi sannolikt ta hem den direkt från olika fabriker. Skulle du inte bli nöjd vid leverans, behåller vi cykeln. Du ska kunna testa en cykel, inte behöva köpa "grisen i säcken".