Kommer -21
Eller snarare "ska" komma -21...

Efterfrågan på cyklar över hela världen, p.g.a. Corona, är högre än någon gång i historien. Många pendlar till jobbet då man inte ska/bör åka lokaltrafik, dessa personer köper vissa cyklar. Andra som jobbar hemifrån, har tid över att cykla på morgon, lunch eller eftermiddag och ska ha övriga cyklar. Cykling är bra i tider även som dessa.

Samtidigt har cykelfabriker tvingats till lockdown och påtagliga svårigheter finns logistiskt med leveranser av komponenter till cyklarna så de kan monteras/produceras.

Inför 2021 har vi på KBK BIKES beställt betydligt fler cyklar än tidigare år. Tanken var att vi skulle publicera alla våra beställda cyklar här.

Vi tror att det kommer bli cykelbrist och i "värsta fall" kan vi behöva erbjuda möjlighet att boka önskad cykel mot delbetalning som förskott. Det är inget dåligt säljknep utan det är som det är, inget vi gillar men det kan komma till denna punkt så ni vet det redan nu. Tyvärr, likt hos många andra cykelleverantörer oavsett märke, drabbas vi av förseningar av leveranserna p.g.a. Corona-pandemin och leveransdatum ändras kontinuerligt.

Det vi KAN berätta dock, är att BMC har sagt att de kommer leverera 2022 års cyklar redan fr.o.m. slutet av mars 2021! De var snabba att förutspå cykelbrisen för 2021. 
Vi återkommer mer om dessa spännande nyheter när vi vet mer och det känns oerhört bra att förhoppningsvis kunna presentera modeller & priser redan om cirka två månader.