Lådcyklar från Cargobike

Dala Solenergi väljer Cargobike från KBK BIKES vid Falu Gruva.

NYHET - Cargobike ”FLEX”
Beställningsvara, leveranser varierar beroende på omvärlden men kontakta gärna KBK för info.


Cargobike Flex är den senaste modellen, som är designad, monterad och utvecklad av Sveriges största och äldsta lådcykelleverantör; Cargobike of Sweden.
Ramens design och frontlåda är samma som på Delight men ”FLEX” har en 250 watts motor i bakhjulet.
Den har helgjutna magnesiumhjul, ljusautomatik, 13Ah batteri, samt hydrauliska bromsar som standard.
Den nyutvecklade frontlådan har en rundare form som ger en mjukare framtoning. Två fasta bänkar med trepunktsbälte för 4 barn samt låsbar förvaring under bakbänken. De helgjutna hjulen i magnesium-alloy gör att ekerjustering är ett minne blott! Kapell anpassat för 4 barn finns som tillbehör.
Pris: 30 995 kr

Cargobike Delivery 2-wheel
 

En perfekt cykel för transport av varor, mat, verktyg eller bara en väldigt cool cykel med många möjligheter. En cykel för det moderna företaget eller den urbana människan.

Pris: 29 995 kr monterad & klar

Cykeln finns för beställning med ca. 1 veckas leveranstid.

Cargobike DeLight
 

Cargobike DeLight är en av våra mest älskade modeller och vår absoluta premiumcykel. Det är en toppmodern lådcykel med väl genomtänka komponenter och utsökt design. Helt enkelt ett resultat av all den kunskap vi skaffat oss som Sveriges äldsta lådcykelleverantör. Med DeLight 2022 har vi utmanat oss själva och höjt såväl form som funktion ytterligare ett snäpp.
Pris: 36 995 kr
Beställningsvara!

Cargobike - vi har 1 st i butik!
Classic Electric Hydraulic

Sveriges mest sålda lådcykel nu med hydrauliska bromsar fram och bak. Ett smidigt transportmedel för familjer, företag eller dagis, med plats för upp till 4 barn.
Classic Electric Hydraulic är en prisvärd elcykel med en rejäl stabilitet i tyngdpunkten för att försäkra din säkerhet och öka cykelns hållbarhet.
Pris: 28 995 kr

De tre modellerna ovan är ett axplock ur Cargoikes sortiment.
Besök gärna www.cargobike.se för att se fler modeller som vi kan beställa hem åt dig. Det ingår efterjustering + ett års fri service!