Den 31/8 fick vi in tre stycken Merida Ninety-Six Vasa Evertsberg! (under september - oktober var de alla tre sålda)
Ord. pris: 21 999 kr
KBK´s höst-pris: 16 499 kr


Från Meridas hemsida:
Vår tävlingstestade cross country- och marathon-cykel med full fjädring. 100 mm fullt aktiv och ändå helt gungfri bakdämpare för körning och tävling med "full gas". En mångsidig och superlätt tävlingsmaskin som enkelt hänger med i snabb stigkörning när tillfälle bjuds. En kedjekrans, optimerad fjädring och klar för dropper post.

Merida Ninety-Six 29 7000 - såld i mitten av juli 2020!

Merida Ninety-Six 9.7000 är ett heldämpat fullblod som verkligen andas snabb stigcykling. Den lämpar sig bäst när det går fort och det gör det ofta på den här cykeln, gränserna sätts verkligen inte av materialet. Geometrin är racig, lång och låg med relativt aggressiv körställning. Ramen är helt konstruerad i kolfiber med BOOST triangel och 12 mm fast axel. Den styva kolfiberramen tillsammans med det mycket trampeffektiva Race-Link dämparupphägningen och baksvingen helt i kolfiber gör att all kraft effektivt kan omvandlas till fart, så att varje pedaltag verkligen nyttjas fullt ut. Smart Entry patenterad vajerdragning och tapered styrhuvud ger en clean look och en styv och lättstyrd front. Merida Ninety-Six 9.7000 är bestyckad med följande vapen: FOX 32 Float dämpargaffel med 100mm vandring och FOX Float DPS bakdämpare med 109mm vandringsväg, båda kontrolleras på styret med en Dual Lockout.
En komplett Shimano XT växelgrupp 30T/ 11-46T utväxling, ger dig precision och pålitlighet i varje växelskifte. Högklassiga hjul från Fulcrum, gör ekipaget komplett. Red Zone 5 väger in på 1815g (Boost) är robusta och lättrullade. Tillsammans med Continentals Race King 2,2” säkerställer det grepp och grym kontroll med dokumenterat lågt motstånd. Ninety-Six 9.70000 har 29” hjulstorlek och passar den längre cyklisten som prioriterar bättre grep och rullegenskaper i terräng. Ramarna är individuellt utvecklade med tanke på hjul- och ramstorleken, med fokus på optimerad dämparupphägning och köregenskaper. Merida Ninety-Six 9.7000 är en heldämpad cykel med korta kedjestag för snabb acceleration och skarp vinkel på gaffeln för precision, den passar tävlingscyklisten som vill ha en snabb heldämpad cykel med ett genomgående funktionellt, solitt utrustningspaket i jakten på fartfylld njutning och nya personliga rekord.

Ord. pris: 47 999 kr

KBK BIKES får beklaga att vi inte lyckats få tag i fler än de två cyklar vi sålt under året - de är "för" populära och säljs slut mycket fort. Inför 2021 hoppas vi kunna hjälpa fler att få cykla Merida.

SÅLD!
MERIDA BIG.NINE SLX-EDITION
Pris: 15 999 kr
Cykeln vi har på KBK BIKES är i storlek Large.

SÅLD!
MERIDA BIG.NINE VASA OXBERG
Pris: 9 999 kr
Cykeln vi har på KBK BIKES är i storlek Medium..