Sedan 2021 har vi på KBK valt att själva nyttja och även sälja tillskott från Umara. De är verkligen toppen och vi tror att tillskott är bra på många vis. Visst, att äta rätt räcker långt, men oftast hinner vi inte äta allt vi borde. Under passen därtill, är det oftast skönt att minska antalet sendrag, öka uthålligheten och orka prestera på önskad nivå.

På KBK BIKES har vi det mesta från Umara i butiken och det vi eventuellt inte har hemma, beställer vi gärna hem till dig.

För att läsa mer om Umara och vilka framgångsrika idrottare som använder kosttillskott för att hjälpa kroppen & knoppen att prestera, gör gärna ett besök på hemsidan www.umara.se

Clas Björling m.fl. framstående idrottare i TEAM KBK BIKES ELIT, använder Umara.
Clas Björling m.fl. framstående idrottare i TEAM KBK BIKES ELIT, använder Umara.

Umara grundades 2013 av Biomedicinstudenterna Tommy Ivarsson, MSc och Simon Gustavsson, BSc som studerade Biomedicin med fokus mot nutrition och kroppens förmåga att prestera. De har båda en förståelse för idrotten då de är löpare, cyklister, skidåkare, triathleter, swimrunners m.m, multisportare med andra ord.

De är specialister inom nutrition/energi för uthållighetsidrott. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och deras egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar de optimerad idrottsnutrition för att hjälpa dig prestera på din individuella topp. Alla kan ta sig upp till nästa nivå där nutritionen är ett viktigt verktyg.