Trainers från Wahoo
Den ultimata inomhusträningen för din cykling

Wahoo Kickr Bike är en av de mesta & bästa trainers som marknaden någonsin skådat.

Wahoo KICKR BIKE - Den ultimata trainern
Vi har EN Kicker Bike kvar i butiken sedan 28/12 -21!
Vi sålde den sista Kickr Bike:n den 25/1 2022!
De är nu slut hos Wahoo Sverige men vi återkommer a.s.a.p. när fler dykt upp för oss och er att investera i!

(vi har sålt samtliga 6 st som vi haft tidigare)

Det kan tyckas att 39 990 kr är mycket pengar. Och det är det så klart. Slår man dock ut summan på ett antal år samt att flera i familjen kan använda samma trainer utan att behöva byta monterade cyklar och slita på sin carbon-cykel, så börjar vi ana att detta ÄR en bra investering. Lägger man därtill hur kul det är med en "levande" trainer samt vilken cykelkänsla den bjuder, så blir det här bästa tänkbara sällskap om hösten, vintern & regniga, kyliga sommardagar. Koppla till Wahoo Head Wind som känner av hur snabbt du cyklar och du är i hamn!
Nu säljer vi den för 36 490 kr.

Wahoo Kickr V5

Pris: 12 990 kr
KBK BIKES®-pris: 11 499 kr inkl. en service av din cykel i verkstaden (699 kr/899 kr)
Ps. Vi har 1 st. Kickr kvar i butiken.

Den nyaste versionen av KICKR levererar den ultimata upplevelsen för inomhusträning. Med precist motstånd, sidorörelser genom nya AXIS action feet och en förbättrad effektmätning på +/-1% garanterar KICKR en känsla som precist återspeglar cykling utomhus. KICKR fortsätter att erbjuda det bästa inom smarta trainers och har en tålig design för alla typer av cyklister. Med en kompabilitet som inte liknar någon annan kan man enkelt parkoppla tre Bluetooth-anslutningar samtidigt.  

KICKR AXIS feet  
+/-1 % Precision 
Automatisk kalibrering 
Optimerad svänghjulsteknologi 

Snap

Snap
Kontrollen, noggrannheten och anslutningen till den legendariska KICKR Power Trainer i en bekväm hjuldesign. Den är även kompatibel med Climb.

Pris: 5 499 kr - Beställningsvara

KICKR HEADWIND BLUETOOTH FAN
KICKR HEADWIND är den första, smarta fläkten med cyklisten i åtanke. Den justerar sin kraft efter hur du cyklar, d.v.s. hur brant uppförs, utförs och/eller hur snabbt du cyklar. Den kan även synkas mot din hjärtfrekvens; kör du hårt, fläktar den mer m.m.
Det finns 4 manuella hastigheter att ställa in och den fläktar på ganska rejält för att hålla dig svalare.
Rek. pris:  2 499 kr

KBK´s pris: 2090 kr

 

KICKR TRAINER FLOORMAT

Wahoo KICKR
Trainer-matta

är den perfekta partnern för din Kickr. Den är vatten-tät och har anti-slip-funktion för att hålla din trainer på plats hur mycket du än svettas.
Tjockleken och materialet absorberar även ljud så att din familj tittar lite mindre snett på dig när du tränar.

Ord. pris:  699 kr

KBK´s pris: 599 kr

Climb
Förr var världen platt.
Det är den inte längre.
Att cykla inomhus är inte känt för att vara extremt roligt.
Den sanningen
ber vi dig omvärdera för Wahoo Climb är här inom kort!

 

KBK BIKES®-pris: 5 990 kr 

Vi verkar för att motivera dig, oavsett nivå. Det görs genom att erbjuda dig möjlighet att delta i vårat eget motionslopp på cykel. Vi gör det genom att successivt bygga en ny cykelklubb, med inriktning på både bredd och spets. Att sälja topp-trainers från Wahoo är för oss grädde på moset och vi är gärna leverantör till din valda trainer. Världens idag högst rankade cykelteam kör på Wahoo. Finns det någon anledning till varför inte vi ska cykla på de bästa trainers som finns på marknaden? Vi säger inte att du blir världsbäst bara för att du kör med Wahoo, vi säger bara att världens bästa cyklister använder dem. Beställ din trainer här till höger - den gör gott!

Beställ din trainer från Wahoo här!


  • Leverans sker med DHL kostnadsfritt inom Sverige.
    Betalning gör du via Swish till KBK BIKES konto: 123 132 11 16
    När betalning nått KBK BIKES AB beställer vi vald trainer och sänder direkt till dig. Beräknad leveranstid är ca 7 dagar.