KBK BIKES®
Cykelverkstad
En av de bättre i Falun.
Ödmjukt. Men sant.

Cykelverkstaden på KBK BIKES har varit igång sedan våren 2018 och vi tar emot de allra flesta modellerna av cyklar, från traditionella dam- och herrcyklar till MTB`s, elcyklar & racers.

Till oss är du välkommen med din cykel oavsett var du köpt den, nätet eller i en fysisk butik spelar ingen roll. Så länge vi kan hitta delar till den så hjälper vi dig gärna.

De som mekar med cyklar hos oss sedan sensommaren 2019 är Sebastian Myrberg,
enligt många ansedd som en av Faluns bästa cykelreparatörer. "Sebbe" har över 15 års erfarenhet från tidigare Cykel & Fjäll och verkar på KBK BIKES för att skapa en säkrare och roligare cykling för dig.

Ytterligare en mycket duktig mekaniker finns hos oss vid behov i Andreas Hedström som tidigare var verkstadschef på XXL i Göteborg.

Oscar Junger kör i TEAM KBK BIKES CK då han är ute & har roligt på sin endurohoj från Focus.
Tidigare mekade han cyklar på InterSport i Gävle men sedan 2018 finns han som extra resurs, uppskattad av både oss och våra kunder.

Namn: Sebastian Myrberg
Uppväxt: I Falun
Äter helst: 
Dricker helst:
Favoritsport att:

  • Titta på:
  • Utöva: Löpning, hör o häpna!

Styrka: 15 års erfarenhet som ansvarig i verkstaden i en av Faluns äldsta cykelbutiker Cykel & Fjäll, med alla möjliga och omöjliga cyklar att meka, får lite fint & ödmjukt tala för sig själv :)
Svaghet: Spontankaffe, gillas starkt
Varför KBK BIKES? Finns ett nytänk
Civilstatus: Sambo med flickvän

Så har vi även Michael Nilsson hos oss, tidigare säljare och mek på anrika, tidigare Cykel & Fjäll i Falun, samt säljare på Giant Sverige. Michaels största intresse finns i enduro-cyklingen.

Vår cykelverkstad har öppet kl. 07.00 - 16.00.
Ifall du kommer före butiken öppnar kl. 11.00, ber vi dig knacka på dörren till garageporten på västra sidan av lokalen, d.v.s. sidan mot Stora Stöten vid Falu Gruva. Där finns Sebbe och tar emot dig för att du ska kunna lämna in eller hämta din cykel från verkstaden under mesta möjliga öppettider. Ifall ingen öppnar kan du ringa på 023 - 664 90 00,
så kommer vi och öppnar åt dig.

Du kan självklart alltid hämta eller lämna in din cykel fram till 18.00 då butiken har öppet.

Varmt välkomna till en av Dalarnas bästa cykelverkstäder!