KBK BIKES® CYKELVERKSTAD
I vår strävan att vara en av de mest uppskattade verkstäderna på marknaden, är det extra roligt att få titulera oss "Shimano Certified Service Center" sedan januari -21. Detta borgar för att vår verkstad har kvalitetssäkrad och uppdaterad kompetens som kommer våra kunder till gagn.

Vi har börjat få samtal med frågan om vi redan utför däckbyten från sommmar- till vinterdäck, svaret är absolut! Vi har även vinterdäck hemma från både Schwalbe, Kenda & Suomityres till försäljning.

Under november månad får ni 20 % rabatt vid köp av nya vinterdäck ifall ni även låter oss ta hand om bytet av däcken för 175 kr/däck för traditionella cyklar, gravel, MTB´s m.fl, 200 kr/däck för låd- & elcyklar.

Välkomna!

Ps. Många har funnit vintercyklingen, fler har ännu kvar att upptäcka den. För info har vi inte heller alltid cyklat vintertid, men nu när vi börjat, har vi noterat att det är ytterst sällan man faktiskt fryser så länge man har bra skor och bra handskar. Därtill får vi känslan av att ha "vaknat till" om morgonen, vi har syresatt både kropp och knopp och det är en härlig känsla att få komma in från friskluften och ta sin första kopp té/kaffe. Så ja, vi rekommenderar vintercykling som form av motion, inte bara för att vi önskar sälja däck eller få däckjobb - det gör gott helt enkelt!

De som mekar med cyklar hos oss sedan sensommaren 2019 är Sebastian Myrberg,
enligt många ansedd som en av Faluns främsta cykel-mek. 
"Sebbe" har över 15 års erfarenhet från tidigare Cykel & Fjäll. På KBK BIKES har han tagit steget ut även i butik för att sprida sin kunskap åt folket.

Namn: Sebastian Myrberg
Uppväxt: I Falun
Äter helst: Pasta
Dricker helst: Kaffe, vatten, ibland någon mjöd
Favoritsport att utöva: MTB, löpning, hinderbana

Notis: Sedan Sebbe började på KBK BIKES har han även börjat cykla velodrom på en BMC och MTB på en Giant Anthem Pro 29 - och gör det riktigt bra!

Styrka: 15 års erfarenhet som ansvarig i verkstaden i en av Faluns äldsta cykelbutiker, tidigare Cykel & Fjäll, med alla möjliga och omöjliga cyklar att meka, får lite fint & ödmjukt tala för sig själv :)
Varför KBK BIKES? Finns ett nytänk
Civilstatus: Sambo med flickvän

Oscar Junger kör i TEAM KBK BIKES CK.
Tidigare mekade han cyklar på InterSport i Gävle men sedan 2018 finns han som extra resurs, uppskattad av både oss och våra kunder.

Cykelverkstaden på KBK BIKES har varit igång sedan våren 2018 och vi tar emot de allra flesta märken och modeller av cyklar, från traditionella dam- och herrcyklar till MTB`s, elcyklar & racers. Elcyklar med ev. el-problem, kan vi tyvärr inte hjälpa då varje märke är unikt.

Michael Nilsson, tidigare säljare och cykel-mek på anrika, tidigare Cykel & Fjäll i Falun, samt säljare på Giant Sverige. Michaels största intresse finns i enduro-cyklingen. Michael är också en "Shimano Certified Mechanic".

Till oss är du välkommen med din cykel oavsett var du köpt den, nätet eller i en fysisk butik spelar ingen roll. Så länge vi kan hitta delar till den så hjälper vi dig gärna.

Ytterligare en mycket duktig mekaniker finns hos oss vid behov i Andreas Hedström som tidigare var verkstadschef på XXL i Göteborg.

Vår cykelverkstad har öppet kl. 07.00 - 16.00.
Ifall du kommer före butiken öppnar kl. 11.00, ber vi dig knacka på dörren till garageporten på västra sidan av lokalen, d.v.s. sidan mot Stora Stöten vid Falu Gruva. Där finns Sebbe och tar emot dig för att du ska kunna lämna in eller hämta din cykel från verkstaden under mesta möjliga öppettider. Ifall ingen öppnar kan du ringa på 023 - 664 90 00,
så kommer vi och öppnar åt dig.

Du kan självklart alltid hämta eller lämna in din cykel fram till 18.00 då butiken har öppet.

Varmt välkomna till en av Dalarnas bästa cykelverkstäder!