Cykelverkstaden på KBK BIKES®

Cykelverkstaden på KBK BIKES har varit igång sedan våren 2018 och vi tar emot de allra flesta typerna av cyklar, från traditionella dam- och herrcyklar till MTB`s, elcyklar och racers. Till oss är du välkommen med din cykel oavsett var du köpt den, nätet eller i en fysisk butik spelar ingen roll. Så länge vi kan hitta delar till den så hjälper vi dig gärna.

De som mekar med cyklar hos oss sedan sensommaren 2019 är Andreas Hedström, en dalkarl som efter flera år i Göteborg blev hemvändare 2019. Vi är mycket glada över att ha Andreas hos oss och med sina erfarenheter och kunskaper som verkstadschef på en stor cykelverkstad i Göteborg, är han en stor tillgång.

Sedan den 23/9 2019 har vi även fått ett nytillskott till teamet på KBK genom Sebastian Myrberg, enligt många ansedd som Faluns bäste cykelreparatör. "Sebbe" har över 15 års erfarenhet och tillsammans med Andreas kommer dessa två att skapa säkrare och roligare cykling för dig som låter oss serva din/dina cyklar.

Namn: Andreas Hedström
Uppväxt: I en grannstad till Falun
Äter helst: 
Dricker helst:
Favoritsport att titta på:
Favoritsport att utöva:

Styrka: Ca 5 år som cykelverkstadschef på större cykelbutik i Bäckebol, Göteborg
Svaghet: Rättviksglassen...
Varför Falun vid hemvändande?
Kompletteras
Civilstatus:
Sambo med flickvän
Favoritcykel på KBK BIKES: 
Kompletteras

Namn: Sebastian Myrberg
Uppväxt: I Falun
Äter helst: 
Dricker helst:
Favoritsport att titta på:
Favoritsport att utöva:

Styrka: 15 års erfarenhet som ansvarig i verkstaden i en av Faluns äldsta cykelbutiker, med alla möjliga och omöjliga cyklar att meka, får lite fint & ödmjukt tala för sig själv :)
Svaghet: Spontankaffe, gillas starkt
Varför KBK BIKES?
Kompletteras
Civilstatus:
Sambo med flickvän
Favoritcykel på KBK BIKES: 
Kompletteras

Vår cykelverkstad har öppet kl. 07.00 - 16.00.
Ifall du kommer före butiken öppnar kl. 11.00, ber vi dig knacka på dörren till garageporten på västra sidan av lokalen, d.v.s. sidan mot Stora Stöten vid Falu Gruva. Där tar antingen Sebastian eller Andreas emot dig för att du ska kunna lämna in eller hämta din cykel från verkstaden under mesta möjliga öppettider. Ifall ingen öppnar kan du ringa på 023 - 664 90 00 och knappa dig fram till verkstaden, så de kan komma och öppna åt dig.

Du kan självklart alltid hämta eller lämna in din cykel fram till 18.00 då butiken har öppet.

Varmt välkomna till en av Dalarnas bästa cykelverkstäder!